Naptár
Linkajánló
Szavazás
Milyen fanfictionokat olvasol szívesebben?
Anime
Manga
Játék (PC, Xbox, PSP etc)

Történetek

A következőkben az álltalam írott Inus fanfictionokat sorolom fel. A címre kattintva az Anime-fanfiction Style oldalára jutsz ki. Azon belül is az adott történethez. Nem szeretnék a fejezetek külön feltöltésével bajlódni. Megértéseteket köszönöm! Jó szemezgetést kívánok a következőkben. 

A fekete özvegy

Leírás: Keyia igazi férfifaló démon hírében áll. Eddig már harminc férjet fogyasztott el, és úgy tűnik ismét kiszemeltek neki egyet, bár a mostani kissé nagyobb falat mint az eddigiek. A nyugati területek urát szemelték ki a kicsiny birodalom úrnőjének, azonban a pókdémon már szeretné lemosni magáról gúnynevét, ezért a „Fekete Özvegy” úgy dönt, hogy elszökik sorsa elől. (Folyamatban levő fanfiction)

A szív alkonya

Leírás: Egy rövid történet arról, hogy miként veszti el egy nagy démon lényének érzelmesebbik felét. Ki más lehetne ez a démon, ha nem Sesshoumaru?  (Befejezett)

Emlékvesztve

Leírás: Egy magyar lány a feudális Japánba kerül, még maga sem tudja hogyan. Ez is már bőven elegendő lenne, azonban a sors még azzal is megverte, hogy törölte minden emlékét múltjával kapcsolatban. A véletlen összehozza Sesshoumaruval és ekkor kezdődnek ám csak az igazi kalandok. A fiatalnak helyet kell álljon abban az idegen világban és még az emlékeit is vissza kell nyernie. (Befejezett)

Tűz és jég

Leírás: Egy nekoyoukai hime története, aki próbál menekülni végzete elől, azonban az kitartóan követi egy másik nekoyoukai formájában. Naraku és néhány bandita feltűnésével minden megváltozik. Sesshoumaru középpontú történetről lévén szó nem nehéz kitalálni, hogy kivel hozza össze a sors az ifjú szellem hölgyet. (Befejezett)